Valvottu ajo-oikeus

Rattijuopumuksesta epäilty henkilö voi ehdottoman ajokiellon sijaan pyytää valvottua ajo-oikeutta, jolloin hän saa ajaa alkolukolla varustettua ajoneuvoa. Smart Start alkolukon voi vuokrata valvotun ajo-oikeuden ajaksi.

Alkolukkoajokorttia Poliisilta
Pyyntö alkolukon saamiseksi tulee esittää joko poliisille tai viimeistään rattijuopumusasian käsittelyn yhteydessä tuomioistuimelle. Tuomioistuin määrää pyynnön perusteella valvotun ajo-oikeuden rattijuopumusasian käsittelyn yhteydessä. Epäilty voi kuitenkin jo ennen tuomioistuinkäsittelyä pyytää alkolukkoajokorttia poliisilta.


Tee vuokrasopimus
Smart Start alkolukkoja vuokraa Malux Finland Oy. Hintatiedot asiantuntijalta. Täytä vuokrasopimuslomake kahtena kappaleena, ja palauta molemmat allekirjoitettuna Malux Finland Oy:lle. Käsittelemme asiasi täysin luottamuksellisesti. Smart Start alkolukon asennus tapahtuu asennusliikkeessä.
Asennuslikke sopii teidän kanssa asennusajasta.
Vuokrasopimuslomake »
SmartStartin asennusliikkeet »

Ajoneuvon muutoskatsastus
Ajoneuvo on muutoskatsastettava alkolukon asentamisen ja sen poistamisen jälkeen. Jos käytössäsi on useita ajoneuvoja, niin myös niihin on asennuttava alkolukko. Valvottu ajo-oikeus ei salli alkolukkoa asennettavaksi moottoripyörään.

Alkolukon käyttötietojen purku vuoden välein
Smart Startin alkolukko muistuttaa seuraavasta kalibroinnista ja lähettää automaattisesti raportin viranomaisten käyttöön. Valvottavan on vuoden välein vietävä ajoneuvo käyttötietojen purkamista varten Smart Startin jälleenmyyjälle.

Asiakastuki alkolukon käyttäjälle:
Loppukäyttäjä, otathan yhteyttä asennusliikkeeseen ongelmatilanteessa, kiitos!
Asennusliikkeiden yhteystiedot »
SmartStartin alkolukon käyttöohje »

Laskutus ja uudet asiakkaat:
Puh: (019) 574 5763
Fax: (019) 574 5750
S-posti: alkolukko[at]smartstart.fi

Vuokraa alkolukko