Smart Start alkolukko

Pidetään tiet ja kadut turvallisina - liity joukkoomme!

Ammattilaiskuljettajien suosimia Smart Start alkolukkoja, joissa lisävarusteena kameratoiminto, saa nyt myös Suomesta!
Yli 200 000 asennettua Smart Start alkolukkoa Amerikassa takaa sen, että laitetta on helppo käyttää ja että raportointitoiminnot vastaavat kuljetusyritysten ja viranomaisten tarpeita.
Kielivaihtoehdot: suomi, ruotsi ja englanti

SmartStart on Suomen viranomaisten (Trafi) vaatimusten mukaan hyväksytty ja täyttää sekä viranomaisstandardin (EN 50436-1) että vapaaehtoisstandardin (EN 50436-2) vaatimukset. Cenelec I ja II hyväksyntöjen lisäksi laite on myös läpäissyt MHF International Road Safety Test Lab:n huolelliset ja pitkäkestoiset testit.

Tekniikka ja SmartWeb

Smart Start:n tekniikka perustuu sähkökemialliseen mittauskennoon, polttokennoanturiin, joka reagoi pelkästään alkoholiin. Polttokennoanturi on tämän päivän teknisesti kehittynein alkolukkojen mittausmenetelmä. SmartWeb puolestaan on tilaajien tarpeiden mukaan kehitetty hallinta- ja raportointijärjestelmä jonka avulla voi milloin tahansa muokata raporttien muuttujia tai ladata juuri ne faktat joita tarvitsee. Tilaaja päättää kenelle eri raportit eri ajoneuvoista toimitetaan. Tallennusmuistiin mahtuu jopa 60 000 mittausta ja kalibrointiväli
12 kk.

Smart Start on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja laitteen herkkä käyttöympäristö on otettu huomioon. Esimerkiksi häiriöiden minimoimiseksi relekotelo on terästä. Laitteessa on myös tehokas lämmityselementti joka takaa toiminnan myös pakkasella.

Kamera lisävarusteena

Puhallus ja kuva – Smart Start alkolukkoon on mahdollista saada lisävarusteena kamera joka kuvaa näytteenantajan. Kamera on käytännöllinen lisä kun samaa ajoneuvoa käyttää päivän aikana useampi kuljettaja. Kuva myös auttaa ratkaisemaan alkolukkoajokortin peruuttamistilanteessa syntyvät mahdolliset kiistat ja väärinkäytökset.


Lue esite »


KOULULAISKULJETUKSET

Tilausajoina koulu- ja päivähoitokuljetuksiin käytettäviin takseihin ja linja-autoihin alkolukon käyttö tulee pakolliseksi 1.8.2011.

Smart Start alkolukko on Trafin hyväksymä ja saa käyttää koulukuljetuksissa.